Прес-центр22 листопада 2019, 15:11

Сьогодні в райдержадміністрації представник Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області Інна Хохлова зустрілась із спеціалістами райдержадміністрації в сфері захисту прав споживачів.

Нею були надані роз’яснення щодо основних вимог діючого законодавства  в сфері торговельного обслуговування населення, реклами, роздрібної торгівлі алкогольними та тютюновими виробами. Окрему увагу було приділено питанню щодо роздрібної торгівлі меблями під замовлення. Приватні підприємці не завжди виконують бажання замовника, внаслідок чого замовник не отримує якісної послуги.

Нагадаємо, що звернутися до  Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області можна за адресою: вул. Півоварова, 2, м. Сєвєродонецьк, 93403, тел.:  (06452) 6-80-15.

В Кремінському районі у разі виникнення запитань щодо захисту прав  споживачів можна звертатись за консультацією до відділу підприємництва та торгівлі Кремінської райдержадміністрації (м. Кремінна, вул. Банкова, 1, каб. № 6) або за телефонами 3-18-78, 2-11-30.