Прес-центр30 серпня 2019, 11:08

Сьогодні в райдержадміністрації пройшло засідання колегії під керівництвом в. о. голови райдержадміністрації Володимира Позняка.

На колегію запрошені представники органів місцевого самоврядування, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, підприємств, установ та організацій району. 
До порядку денного були внесені питання виконання бюджету району за І півріччя, реалізації державної політики у сфері освіти протягом минулого навчального року та у сфері національно-патріотичного виховання дітей та молоді.
Заслухавши та обговоривши доповіді, Володимир Позняк по кожному питанню дав низку доручень керівникам відповідних структур. За підсумками засідання колегії райдержадміністрації прийняті відповідні рішення.
Так, по першому питанню було прийняте рішення визнати роботу фінансових органів району за І півріччя щодо наповнення доходної частини місцевих бюджетів та стабілізації стану фінансування першочергових видатків, дотримання фінансово-бюджетної дисципліни задовільною, окрім роботи виконавчих органів Варварівської, Булгаківської, Михайлівської, Макеївської та Новоастраханської сільських рад. Їх роботу визнано незадовільною.
Відділу освіти рекомендовано продовжити реалізацію Концепції «Нова українська школа» - покращити та оновити дидактичну методичну базу закладів освіти, посилити роботу з організації нових форм навчання в системі освіти тощо.
Також колегією було схвалено інформацію про виконання районної цільової Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді району та визнано роботу щодо виконання Програми задовільною.