Прес-центр5 жовтня 2018, 15:10

Сьогодні в залі музичної дитячої школи відбулись урочисті проводи призовників осіннього призову на строкову службу до лав Збройних Сил України.

Урочистості з цієї нагоди стали для нашого району традицією. 
Із напутніми словами і найкращими побажаннями перед присутніми в залі виступили голова районної ради Володимир Прокопенко, заступник голови райдержадміністрації Лариса Махура, заступник військового комісара Рубіжансько - Кремінського військового об’єднаного комісаріату Денис Дерябкін. Вони побажали юнакам здоров’я, незламності духу, вірних друзів, з честю представляти Кремінщину в Збройних Силах України. 
Клірик Кремінського Свято - Сергіївського чоловічого монастиря ієромонах Іоанн Сердюк благословив призовників на непростий етап їхнього життя. «Церква завжди молилась за захисників своєї Батьківщини. Божого благословення вам на службі у Збройних Силах України. Матір Божа захищає воїнів, а воїни захищають свій дім, свій край, державу», - сказав священнослужитель. 
Керівники району вручили хлопцям подарунки. Піднесений настрій на заході створили солісти районного будинку культури.
Нагадаємо, військовий комісар Рубіжансько - Кремінського об’єднаного міського військового комісаріату 13 серпня видав наказ № 210 «Про призов громадян на строкову військову службу та звільнення в запас військовослужбовців жовтень-листопад 2018 р.». Як зазначено в наказі, для призову на строкову військову службу підлягають усі громадяни 2000 року народження, яким в період чергового призову виповниться 18 років, а також громадяни, які народились у 1991-1999 року народження, у яких закінчилась відстрочка від призову, або не призвані раніше на військову службу з різних обставин.