Прес-центр9 серпня 2019, 08:08

Стан підготовки до нового опалювального сезону в черговий раз обговорювався на засіданні районного оперативного штабу

Стан підготовки до нового опалювального сезону в черговий раз обговорювався на засіданні районного оперативного штабу з підготовки житлово – комунального господарства та об’єктів соціального призначення до сталої роботи в осінньо – зимовий період 2019 – 2020 років.
«Заплановані заходи з підготовки до нового опалювального сезону виконуються згідно графіку. В цілому, виконано 65 відсотків від планових показників», - відзначив на засіданні в. о. голови районної держадміністрації Володимир Позняк. 
На засідання керівники відповідних служб доповіли про потреби та забезпечення твердим паливом закладів освіти, охорони здоров’я, стан проведення ремонтних робіт на об’єктах соціальної сфери, заготівлю протиожеледної суміші та підготовку спеціалізованої техніки тощо.
Представник Кремінського міськрайонного ГУ ДСНС України в Луганській області зауважив про необхідність підготовки підприємствами ЖКГ спільних оперативних планів з ліквідації аварій на системах тепло-, водо-, електро-, газопостачання всіх форм власності.