Прес-центр11 вересня 2019, 16:09

Стан підготовки до нового опалювального сезону в черговий раз обговорювався на засіданні районного оперативного штабу

Сьогодні в райдержадміністрації відбулось чергове засідання районного оперативного штабу з підготовки житлово-комунального господарства та об’єктів соціального призначення району до сталої роботи у новому опалювальному сезоні.
На засіданні керівники відповідних служб доповіли про стан проведення ремонтних робіт на об’єктах соціальної сфери, заготівлі протиожеледної суміші, підготовки спеціалізованої техніки тощо. Як було зазначено, заплановані заходи з підготовки до нового опалювального сезону виконуються згідно графіку. В цілому, виконано 95 відсотків від планових показників. Особлива увага на засіданні приділялась стану підготовки підприємств з водо- та теплопостачання.
Так, Кремінським водопроводно-каналізаційним господарством виконані заходи по заміні сталевих водоводів на поліетиленову трубу (520 метрів) в місцях промерзання по вулицям Волкова, Невська, Первомайська, Дачна та провулок Садовий. Частково замінено вікна на металопластикові в адмінбудівлі та замінені вікна на насосній станції «Кремінська». Переведено опалення насосних станцій на тверде паливо та заготовлені дрова на період опалювального сезону. Підготовлені насосні агрегати, автотранспорт та контрольно-вимірювальні пристрої і автоматики. Тривають роботи по ремонту та заміні запірної арматури.
Комунальним підприємством «Креміннатеплокомуненерго» відремонтовано димнасос котельні ГПУ, насос котельні «Інтернат №1», проведена набивка сальників на засувках і насосах по котельням ПТУ, «Інтернат №1» та «Інтернат №2». Згідно договору із ПП «Рубіжрембуд» планується будівництво нової ділянки теплової мережі.
Всі заклади освіти, культури та центр первинної медико-санітарної допомоги забезпечені вугіллям, паливними брикетами та дровами.
Роботи тривають.