Прес-центр19 вересня 2018, 16:09

Стан підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери району до нового опалювального сезону в черговий раз обговорювався на засіданні районного оперативного штабу.

Як зазначив перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Позняк, завдання з підготовки до опалювального сезону в цілому виконані на 92%, зокрема, стан підготовки об’єктів водопровідно-каналізаційного господарства виконано на 92 %, об’єктів теплопостачання – 97 %, житлового господарства на 93%, дорожньо-мостового господарства – 85 %. Заготовлено 390 т піску для виготовлення протиожеледної суміші. Із трьох одиниць спецтехніки для посипки доріг підготовлено дві. На початку жовтня заплановано придбання причепа до трактору для розкидання піску. На ці цілі з бюджету Кремінської міської ради виділено 140 тис. грн. 
Всі заклади соціальної сфери, окрім Варварівської школи, в якій наразі проводяться ремонтні роботи по заміні опалювальних котлів, до роботи в новому опалювальному сезоні готові. Підписані відповідні акти готовності.
У ході засідання керівники відповідних служб доповіли про вжиті заходи, а також про проблемні питання, які виникають під час проведення підготовчих робіт.
Роботи продовжуються. Їх обсяг та якість з настанням опалювального сезону оцінять споживачі.