Прес-центр7 травня 2018, 13:05

Стартували «Старти надій»

Стартували  «Старти надій»

4 та 5 травня на базі стадіону ЛОФЦ «Олімп» відбувся обласний зональний етап змагань «Старти надій», в яких взяли участь учні 7-х  класів закладів освіти Луганської області.

Юні спортсмени змагалися в різних видах, а саме: біг 60 м, біг 800 м (дівчата), біг 1000 м (юнаки), стрибки у довжину з розбігу, метання м’яча на дальність, піднімання тулубу у сід за 1 хв., естафета 8х50 м.

Привітати учасників змагань прийшли  заступник голови Кремінської райдержадміністрації  Лариса Махура та заступник начальника Луганського обласного комітету ( філія) з фізичного виховання та спорту МОН Андрій Гожедрянов.

Змагання  проводились з метою масового залучення дітей до регулярних занять фізичною культурою і спортом та підвищення їх рухової активності.

У ході запеклої боротьби місця розподілились таким чином: з відривом у 232 очки перемогла команда ЗОШ№2  Кремінського району.  ІІ місце посіла команда ЗОШ №10 м. Рубіжного,  ІІІ місце – команда ЗОШ№2 м. Сватово.

Команда Кремінського району із ЗОШ №2  виборола право на  участь у фінальних обласних  змаганнях  Всеукраїнських дитячих спортивних ігор „Старти надій 2018”.

Бажаємо наснаги і перемоги юним спортивним надіям нашої малої Батьківщини!

 

За інформацією сектору молоді та спорту РДА