Прес-центр18 cічня 2018, 15:01

Своєрідний обмін враженнями від участі у проекті «Змінимо країну разом!» продовжили учні Красноріченської школи.

Сьогодні керівники району – голова райдержадміністрації Наталя Чехута та голова районної ради Володимир Прокопенко - зустрілись із дітьми Красноріченської опорної школи, які повернулись зі Львівщини.
На зимових канікулах красноріченці побували у гостях на Радехівщині, де їх радо зустрічала делегація на чолі із головою райдержадміністрації Тарасом Калитою та головою районної ради Марією Климочко. 
 Діти розповіли, що проживали вони у школі-інтернаті селища Лопатин, зате із екскурсіями відвідали аж чотири області – Львівську, Тернопільську, Волинську та Рівненську. 
«Нас зустрічали Богдан Хмельницький, Львів, Почаївська Лавра, театр, ярмарок, замки і музеї, але найбільш приємне враження склалось від гостинності жителів Радехівщини», - ділилась своїм особистим сприйняттям різдвяної подорожі на Захід нашої держави одна з учениць школи. 
Юні красноріченці передали побажання від дітей Радехівського району – відвідати з таким же дружнім візитом Луганщину.
Голова райдержадміністрації Наталя Чехута завірила, що разом із обласним керівництвом розглянуть таку можливість, але треба враховувати обставини – близькість до зони АТО. «Такі подорожі дуже корисні. Ви зрозуміли, що в Україні є багато цікавих місць, познайомились із своїми однолітками і зрозуміли, що всі ми - одна сім’я, одна країна!» - наголосила Наталя Чехута. 
На запитання, чи готові діти прийняти у себе однолітків з Радехівщини, всі дружньо відповіли «Так!». 
Маємо надію, що це «Так!», а також глибока вдячність долине і до друзів Кремінського району на Заході України!