Прес-центр21 червня 2017, 15:06

Триває підготовка до нового опалювального сезону

Перебіг підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери району до нового опалювального сезону обговорювався на черговому засіданні районного штабу з підготовки житлово – комунального господарства та об’єктів соціального призначення району до сталої роботи в осінньо – зимовий період 2017 – 2018 років.

Керівники підприємств ЖКГ та бюджетних установ району проінформували присутніх про виконані роботи. Станом на 20 червня вже проведено заміну 103 м трубопроводів теплових мереж, відремонтовані насоси котельних КП «Креміннатеплокомуненерго», проведено  капітальний ремонт котельні Варварівської школи, відремонтована запірна апаратура на теплових мережах, заготовлено 5 т  протиожеледної суміші.

Окрім цього, ще проводиться опресовка мереж теплопостачання на теплотрасах та в житлових будинках, ведуться ремонтні роботи у Кремінській школі № 1 та у Будинку дитячої творчості, проводиться діагностика котлів та повірка приборів обліку газу в котельнях району тощо.

Наразі рівень підготовки об’єктів ЖКГ та соціального призначення до нового опалювального сезону в цілому складає 32 відсотки. На підготовку вже витрачено близько 500 тис. грн.

Роботи тривають.