Прес-центр13 липня 2017, 14:07

Триває підготовка до нового опалювального сезону

Вчора в райдержадміністрації відбулось чергове засідання районного штабу з підготовки житлово – комунального господарства та об’єктів соціального призначення району до сталої роботи в осінньо – зимовий період 2017 – 2018 років.

Керівники підприємств ЖКГ та бюджетних установ району проінформували присутніх про виконані роботи.

Так, вже проведено заміну 103 м трубопроводів теплових мереж, відремонтовані насоси котельних КП «Креміннатеплокомуненерго», проведено капітальний ремонт котельні Варварівської школи, відремонтована запірна апаратура на теплових мережах, заготовлено 5 т протиожеледної суміші.

Окрім цього, проводиться опресовка мереж теплопостачання на теплотрасах та в житлових будинках, ведуться ремонтні роботи у Кремінській школі № 1, Будинку дитячої творчості,  Климовському  фельдшерському пункті, проводиться діагностика котлів та повірка приборів обліку газу в котельнях району.

Розпочаті роботи у Красноріченській школі з капітального ремонту спортивної зали та ремонту системи опалення навчального закладу с. Єпіфанівка. Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної та теплової енергії провела перевірку в міській школі № 1.

Також проводяться капітальні ремонти тепломереж на території районної лікарні.

Наразі рівень підготовки об’єктів ЖКГ та соціального призначення до нового опалювального сезону в цілому складає близько 50 відсотків.

Роботи тривають.