Прес-центр18 квітня 2019, 08:04

Триває підготовка до районного етапу Всеукраїнської військово - патріотичної гри „Сокіл” („Джура”).

17 квітня на нараду по підготовці до «Джури» зібралися керівники роїв – представники 17 - ти закладів загальної середньої освіти, а також представники відділу освіти, районного методичного кабінету, будинку дитячої творчості. 
Нараду відкрив начальник відділу освіти Кремінської райдержадміністрації Олександр Кузьменко. Він вкотре наголосив на важливості Всеукраїнської дитячо–юнацької військово–патріотичної гри у плані виховання громадян-патріотів, захисників державної незалежності та територіальної цілісності України. Він висловив сподівання, що в цьому році районний етап гри відбудеться організовано та на високому рівні. 
Віктор Бобровський, керівник рою «Соколи» Кремінської ЗОШ № 2, ознайомив присутніх із основними положеннями регламенту та орієнтовним розподілом конкурсів за днями з 15 до 17 травня. Разом із керівниками роїв було розглянуто основні вимоги до кожного конкурсу гри. 
Олена Нестеренко, педагог-організатор будинку дитячої творчості, повідомила учасникам наради особливості проведення конкурсу «Відун». 
Директор будинку дитячої творчості Надія Дудіна нагадала присутнім про тематику та документальний супровід конкурсу «Ватра».
Конструктивні пропозиції учасників наради були внесені до остаточних документів про проведення районного етапу Всеукраїнської дитячо–юнацької військово–патріотичної гри „Сокіл” („Джура”). 
По завершенню основної наради на інструктивний семінар зібралася суддівська колегія районної гри, де було здійснено розподіл обов’язків між суддями.