Прес-центр3 жовтня 2019, 16:10

Триває робота з децентралізації систем теплопостачання міста.

Комунальний житловий фонд м. Кремінна складає 93 будинки, з яких 53 були з централізованим опаленням. На даний час створено 25 ОСББ (30 будинків) та 5 ЖБК. У зв’язку з тим, що конкурс на управителя житловим фондом не відбувся за відсутністю конкурсних пропозицій, житловий фонд тимчасово обслуговує ДП «Кремінське Комгосподарство».
Наразі триває робота з децентралізації систем теплопостачання міста. Кремінською районною радою 13 серпня було прийняті рішення про відключення роботи котелень МДСО та ЦМК та створення комісії з надання цільової соціальної матеріальної допомоги на встановлення приладів індивідуального опалення соціально вразливим категоріям осіб.
З моменту створення комісії було проведено чотири засідання, на яких розглянуто 178 заяв громадян. Надати цільову соціальну матеріальну допомогу вирішено 131 заявнику. 47 заявникам відмовлено в наданні допомоги з таких причин: перевищення встановленого мінімуму у 3910 грн. середньомісячного доходу на сім’ю, за допомогою звернулись працездатні та працюючи особи.
17 вересня Кремінською районною радою були внесені зміни до програми децентралізації системи теплопостачання на 2018-2020 роки, згідно яких соціально вразливим верстам населення з районного бюджету були виділені кошти у сумі 1 310 тис. грн. цільової соціальної допомоги на встановлення приладів індивідуального опалення (10 тис. грн. на однокімнатну квартиру) Робота комісії продовжується.