Прес-центр20 жовтня 2017, 08:10

Триває тиждень безпеки життєдіяльності дитини

Сучасний світ сповнений несподіванок, в будь-який момент можна потрапити в складну ситуацію, зіткнутися з проблемами. Особливу тривогу ми відчуваємо за найбільш беззахисних громадян – маленьких дітей. Завдання дорослих полягає не тільки в тому, щоб оберігати і захищати дитину, але і в тому, щоб підготувати її до зустрічі з різними складними, а часом і небезпечними життєвими ситуаціями.

На сьогодні у навчальних закладах Кремінського району триває проведення заходів у рамках «Тижня безпеки життєдіяльності дитини». Педагоги та вихователі шкіл та дитячих садків активно реалізовують спеціально розроблені та затверджені програми, залучаючи до цього процесу й представників ДСНС України.

На цьому тижні представники Кремінського відділу ДСНС завітали до дитячих дошкільних закладів міста Кремінна. Рятувальники нагадали дітям про все можливі надзвичайні події та ситуації, з якими можна зустрітися у повсякденному житті, як їх запобігти, та як поводитися у разі їх виникнення. Дітлахи ж у свою чергу теж підготувалися: різноманітними поробками та малюнками прикрашені вітальні кімнати груп, театралізовані виступи та спортивні естафети. Але саме більше діти чекали на велику пожежну машину, де їм дозволили посидіти за кермом, приміряти на себе бойове обмундирування та сфотографуватися на згадку.  

Малеча отримала багато емоцій, цікавих вражень та здобула певні практичні навички. Рятувальники ж запросили малечу на екскурсію до пожежно-рятувальної частини міста.

 

За інформацією Кремінського міськрайонного відділу ДСНС