Прес-центр9 лютого 2021, 11:02

Триває упорядкування документації відділу освіти Кремінської РДА для подальшої передачі в архівні установи

Триває упорядкування документації відділу освіти Кремінської РДА для подальшої передачі в архівні установи.

У зв’язку із реорганізацією Кремінської районної державної адміністрації, що передбачає в подальшому ліквідацію юридичної особи публічного права – відділу освіти Кремінської РДА, проходить процедура передачі відповідних документів з питань освіти за приналежністю.

Так, документи, які мають термін зберігання «постійно», належними чином підшиваються і долучаються до Національного архівного фонду.

Накази з кадрових питань (особового складу) мають термін зберігання 75 років і в даному випадку (реорганізація установи)  будуть передані до  комунальної установи Кремінської міської ради «Трудовий архів територіальних громад району».

«Протягом всього життя наші громадяни стикаються з нагальною необхідністю підтвердити ті чи інші етапи своєї трудової діяльності документально. Для того, щоб архівна установа виконала запит, ми маємо якісно виконати свою роботу – підготувати і передати документи на зберігання. Наразі маємо у своєму розпорядженні книги наказів по Кремінському районному органу  управління освітою починаючи з 1946 року», - прокоментувала начальник відділу освіти Кремінської РДА Людмила Петрусенко.