Прес-центр10 серпня 2018, 13:08

У Красноріченську розпочато децентралізацію опалення

У поточному році на сесії районної ради була прийнята програма децентралізації опалення  будинків, які отримують послуги теплопостачання від районного комунального підприємства «Креміннатеплокомуненерго». Програма пройшла процедуру широкого обговорення і передбачає реалізацію у декілька етапів. Перший – перехід на індивідуальне опалення жителів двох багатоквартирних будинків у Красноріченську.

З метою проведення роз’яснювальної роботи з жителями цих будинків, на  тижні  у Красноріченській селищній раді пройшла зустріч, на яку запросили начальника відділу ЖКГ Кремінської райдержадміністрації Павла Божка, а також представників «Креміннатеплокомуненерго».  

За підсумками обговорення стану справ із централізованим опаленням,  присутні дійшли консенсусу, який і ліг в основу прийнятого 9 серпня на сесії Красноріченської селищної  ради рішення.

Так, депутати визнали недоцільним централізоване опалення багатоквартирних будинків, в яких значна кількість квартир відключена від системи централізованого опалення, а саме: квартал Верстатобудівників, 9, 10. Адміністрації підприємства необхідно попередити  кожного власника квартири про припинення послуг з централізованого теплопостачання з початку опалювального сезону 2018 – 2019 років. Також для вирішення питань  стосовно облаштування   індивідуальної (автономної) системи опалення створено комісію у складі 7 осіб, яку очолює заступник селищного голови Олег Дробот.