Прес-центр6 грудня 2017, 09:12

У «Країні юних талантів» пройшло свято.

Нещодавно у будинку дитячої творчості Кремінської районної ради пройшов святковий захід до Дня позашкілля «Країна юних талантів».
У цей день до закладу позашкільної освіти прибули голова райдержадміністрації Наталя Чехута, голова райради Володимир Прокопенко та інші посадовці. 
Як водиться, на свято до дітей приходять із подарунками. Так і цього разу: за рахунок районного бюджету для ДДТ були придбані комфортні крісла для актової зали, сучасні меблі для навчальних кабінетів та гардеробу, а для естетичного оформлення кабінетів - красиві штори.
Гостей запросили до подорожі по «країні», в якій на них чекали імпровізовані містечка: «Сузір’я», «Джазове», «Майбутніх конструкторів», «Розфарбованих мрій», «Чудових майстрів» тощо. Окрім цього, гості та вихованці будинку дитячої творчості стали учасниками майстер-класу з виготовлення патріотичної новорічної кульки.
За останні роки Кремінський БДТ значно покращив свою матеріальну базу за рахунок районного та обласного бюджетів, що дозволило створити значно якісніші умови для позашкільного навчання дітей Кремінського району.