Прес-центр13 листопада 2018, 11:11

У Кремінній пройшли Всеукраїнські змагання з боксу.

6 – 10 листопада у спортивній залі Луганського обласного фізкультурного центру «Олімп» м. Кремінна пройшли Всеукраїнські змагання з боксу «Спортивна надія України» серед школярів 2005-2006 років народження.
Ми вже писали про урочисту церемонію відкриття спортивного заходу, наразі йдеться про підсумки. 
Змагання, в яких взяли участь 62 боксери з 7 областей України, пройшли на високому організаційному рівні. 
У результаті напруженої та цікавої боротьби за нагороди Луганська область здобула перше загальнокомандне місце. У боксерському «золоті» є внесок і представників Кремінського району. Так, переможцями Всеукраїнських змагань стали Геннадій Чорнобай (54 кг) та Данило Мустафінов (46 кг); ІІ місце виборов Руслан Капінос (41,5 кг); ІІІ місце здобули Богдан Копилец ( 38,5 кг), Данило Зіновий (43 кг), Ярослав Пруденко (44,5 кг), Микита Акименко (46 кг), Владислав Давиденко (56 кг). Вітаємо спортсменів та їх тренерів Андрія Алєксєєва та Дмитра Новікова з успішним виступом. Бажаємо подальшого росту майстерності та нових перемог! 
До речі, наші боксери отримали спеціальні призи від організаторів змагань: Данило Мустафінов отримав почесний трофей, кубок - за проявлену волю до перемоги, а Геннадій Чорнобай – на думку головної суддівської колегії та організаторів змагань – визнаний кращим боксером боксерського турніру. Щиро вітаємо! 
Судді, представники команд, тренери та учасники змагань висловлюють щиру вдячність організаторам: Луганському обласному комітету (філії) з фізичного виховання та спорту МОН України та особисто Острєцову В.В, Федерації боксу Луганської області та особисто Матросову О.М,, Федерації боксу Кремінського району та особисто Дмитру Новікову та Олександру Кузьменку - за якісну організацію змагань, своєчасне вирішення питань з комфортабельним розміщенням, повноцінним харчуванням та відпочинком.