Прес-центр26 квітня 2018, 11:04

У Кремінній пройшов мітинг – реквієм до 32-ї річниці аварії на Чорнобильській АЕС.

 Участь у заході взяли керівництво району, представники райдержадміністрації, районної та міської рад, студентська молодь, делегації від організацій та установ міста, ліквідатори аварії та громадськість.
У своєму виступі голова райдержадміністрації Наталя Чехута зауважила, що таке щорічне зібрання біля пам’ятного Знаку загиблим і померлим ліквідаторам аварії – це ще одна нагода висловити вдячність нашим землякам за їх героїзм, самовідданість та мужність, проявлені під час ліквідації страшної техногенної катастрофи.
«Щиро бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я, життєвої енергії, миру, добра та злагоди» - побажала «чорнобильцям» Наталя Чехута.
Під час урочистої частини заходу Грамотами райдержадміністрації та районної ради були відзначені ліквідатори Олександр Кайдаш, Леонід Кравець, та Євген Шабельник.
Здоров’я та життєвого оптимізму побажав «хлопцям» голова районного товариства «Союз Чорнобиль» Анатолій Мельник. 
 Не стихає відлуння Чорнобиля… . У день національної скорботи, його символічні дзвони відгукуються в душах і тих, кого він зачепив своїм недобрим крилом, і тих, хто народився далеко від покривдженої землі. 
На знак вшанування пам’яті мужніх ліквідаторів Чорнобильської катастрофи, учасники зібрання поклали живі квіти до пам’ятного знаку.