Прес-центр7 жовтня 2018, 07:10

У Кремінній пройшов XІ традиційний мотокрос

Десять років поспіль змагання, які є візитівкою Кремінщини, присвячувалися пам'яті загиблих воїнів - інтернаціоналістів, а пізніше загиблих в АТО. Цього року, нажаль, він присвячений памяті натхненника цього спортивного заходу- Олександра Кайдаша. 
У своєму виступі на відкритті змагань голова райдержадміністрації Наталя Чехута зауважила, що Олександр Кайдаш був “рушівною силою” в організації цих змагань з самого їх заснування, тому у подальшому районний мотокрос буде присвячуватись пам'яті цієї світлої людини.
Під час урочистої частини за високі особисті спортивні досягнення, гідне представлення району на Всеукраїнських змаганнях, популярізацію мотоспорту у районі грамотою райдержадміністрації та районної ради був нагороджений Кирило Марков. 
В цьому році в змаганнях взяли участь 68 спортсменів з 14 міст України. 
В ході урочистої церемонії відкриття успіхів і наснаги спортсменам бажали керівники району - Наталя Чехута та Володимир Прокопенко та міський голова Юрій Прокопенко. На захід також завітали дружина Олександра Кайдаша Марина та син Дмитро.
Серед численних гостей заходу були представники Луганського обласного Комітету з фізичного виховання та спорту, Луганського обласного відділення Національного Олімпійського комітету України, Луганського обласного фізкультурного центру “Олімп”, Луганського обласного ліцею з посиленою військово-спортивною підготовкою “Кадетський корпус ім. Героїв Молодої гвардії” та інші.
За підсумками змагань наш земляк, срібний призер чемпіонату України з мотоспорту у 2017 та 2018 роках Кирило Марков, здобув перемогу на мотоциклах з об’ємом двигуна 65 см. куб. 
Серед любителів переміг кремінянин Олександр Марков. 
Щиро вітаємо Кирила та Олександра з вдалим виступом та бажаємо нових перемог.

Районний мотокрос, як завжди, проходив за підтримки Кремінської районної державної адміністрації, Кремінської районної ради, Кремінської міської ради, благодійного фонду «Кремінщина» та громадської організації “Віраж”.