Прес-центр29 вересня 2020, 09:09

У Кремінній пройшов XX Меморіал пам’яті Миколи Кошелєва

У Кремінній пройшов XX Меморіал пам’яті Миколи Кошелєва.

26 та 27 вересня  на автошляхах м. Кремінна  відбувся традиційний відкритий чемпіонат Кремінського району з велоспорту на шосе  - ХХ Меморіал пам’яті заслуженого тренера України Миколи Кошелєва.

В змаганнях взяли участь 80 учасників із Сєвєродонецька, Рубіжного, Лиману, Харкова, Луганської обласної школи вищої спортивної майстерності, Луганського обласного інтернату фізичної культури і спорту (м. Кремінна), Луганської обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву «Олімпійська надія» м. Сєвєродонецьк, вихованці якої базуються та тренуються на базі  ЛОФЦ «Олімп».

Зокрема, серед учасників чемпіонату був син Миколи Кошелєва – Сергій Кошелєв, який є майстром спорту міжнародного класу та заслуженим тренером України.

Головний суддя змагань - Валерій Кубай.

В перший день чемпіонату учасники долали індивідуально відстань у 10 км. Наступного дня вони змагались у групових гонках 50 км та 70 км, де мали змогу проявити свої тактичні, фізичні та морально-вольові якості.

По закінченню ювілейного чемпіонату з велоспорту переможці і призери були нагороджені грамотами, кубками, статуетками та медалями