Прес-центр2 серпня 2018, 12:08

У Кремінній розпочались спортивні змагання «Сила духу»

У Кремінній розпочались спортивні змагання «Сила духу».

2 серпня на базі Луганського обласного фізкультурного центру «Олімп» у місті Кремінна розпочались регіональні змагання VI Всеукраїнської спартакіади «Сила духу».

Цей відкритий спортивний захід проводиться щорічно з метою підтримки у потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, у тому числі людей з інвалідністю внаслідок трудового каліцтва, цілеспрямованості у подоланні особистих фізичних меж, реабілітації засобами фізичної культури і спорту, залучення органів влади та громадськості до проблем потерпілих на виробництві.

Церемонія відкриття пройшла за участі заступника голови обласної державної адміністрації Ольги Лішик, голови Кремінської РДА Наталі Чехути, голови районної ради Володимира Прокопенка та інших посадовців.

У змаганнях, безпосереднім організатором яких є управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування у Луганській області, беруть участь команди трьох міст та шести районів області, в т. ч. і Кремінського.

Команди будуть визначати кращих у таких видах спорту як армспорт, бомбаскет, гирьовий спорт, дартс, настільний теніс та шахи.