Прес-центр7 листопада 2018, 14:11

У Кремінній урочисто відкрили спеціалізовану залу боксу.

7 листопада у нашому районному центрі урочисто відкрито спеціалізовану залу боксу районної дитячо-юнацької спортивної школи.
У відкритті взяли участь заступник Міністра освіти та науки Роман Греба, в.о. голови облдержадміністрації Сергій Філь, начальник управління молоді та спорту облдержадміністрації Антон Волохов, голова Луганського обласного відділення НОК України, начальник обласного відділення (філії) КФВС МОН України Віктор Острєцов, голова райдержадміністрації Наталія Чехута, голова районної ради Володимир Прокопенко, міський голова Юрій Прокопенко та інші поважні гості.
У своєму виступі Роман Греба побажав вихованцям закладу успіхів та підкреслив, що в такому залі будуть народжуватись нові «Усики».
Під час урочистої частини Сергій Філь передав для ДЮСШ сертифікат на 30 тисяч гривень для придбання обладнання та інвентаря.
Після урочистої частини гості заходу оглянули ринг, приміщення - роздягальню, душові, туалети, тренерську, методичний кабінет.
Ідея будівництва спеціалізованої зали боксу Кремінської ДЮСШ стала реальністю, коли у відділенні боксу стало займатися більше 60 учнів. Така кількість бажаючих займатися боксом спонукала керівників району вирішити питання покращення умов та створення сучасних умов для тренувань спортсменів з метою підготовки до обласних та всеукраїнських змагань. Пропозиція була підтримана депутатами. За два роки ідея втілилась у життя. 
Загальна вартість затвердженої кошторисної документації по об’єкту склала 3135 тис. грн., з яких половина - це кошти обласного бюджету. На придбання обладнання з районного бюджету виділено близько мільйона гривень. 
Були виконані роботи по реконструкції внутрішніх приміщень, встановлення вікон, дверей, утеплення будівлі, ремонт даху, роботи з улаштування системи водопостачання, каналізації, електропостачання, теплопостачання, приточно - витяжної вентиляції та монтаж освітлення тощо.