Прес-центр12 червня 2017, 13:06

У Кремінній відбулась спартакіада Луганської області серед команд державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування

На вихідних на спортивній базі фізкультурно-спортивного центру «Олімп» у Кремінній відбулась спартакіада Луганської області серед команд державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.
Участь у змаганнях з міні – футболу, волейболу, настільного тенісу, шашок та шахів взяли 6 команд переможців зональних обласних змагань з Міловського, Новопсковського, Попаснянського, Сватівського, Старобільського і Кремінського районів. 
Під час церемонії урочистого відкриття учасників спартакіади привітали заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик, голова обласного комітету профспілок держслужбовців Сергій Тихоновський, голова райдержадміністрації Наталя Чехута, голова районної ради Володимир Прокопенко. 
Після двохденних змагань найкращими в загальнокомандному заліку стали старобільчани, друге місце у команди Новопсковського району. Спортсмени Кремінського району посіли почесне третє місце.
В особистому заліку переможницею Луганської області стала кремінянка Оксана Лосєва у змаганнях з настольного тенісу.
У змаганнях з шахів почесне друге місце посів Віталій Возняк. Людмила Нечитайло виборола бронзу з шашок. 
Команда тенісистів району виборола почесне друге місце у загальнокомандному заліку а команди з міні-футболу і волейболу – третє.
Спортсмени, які посіли призові міста у загальнокомандному і особистому заліках, були нагороджені кубками, медалями, грамотами управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації і цінними призами від обкому профспілок.
Вітаємо Кремінську команду у складі: Наталі Чехути, Романа Мар’ясова, Володимира Прокопенка, Бориса Руденка, Олени Крутько, Віктора Зозулі, Дем’яна Гнилицького, Костянтина Кудрі, Юрія Тютюнника, Павла Божка, Олександра Кузьменка, Артьома Зьоми, Антона Рибалка, Оксани Лосєвої, Людмили Нечитайло, Дар’ї Орлової та Олени Крестененко.