Прес-центр10 червня 2019, 13:06

У Кремінній відбулась спартакіада Луганської області серед команд державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування

Цими вихідними на спортивній базі фізкультурно-спортивного центру «Олімп» у Кремінній відбулась спартакіада Луганської області серед команд державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.
Участь у змаганнях з міні – футболу, волейболу, настільного тенісу, туризму, шашок та шахів взяли 8 команд переможців зональних обласних змагань з Міловського, Новоайдарського, Новопсковського, Попаснянського, Станично-Луганського, Старобільського, Кремінського районів та Біловодської ОТГ. 
Під час церемонії урочистого відкриття учасників спартакіади вітали в.о. заступника голови облдержадміністрації Сергій Олейніков, голова райдержадміністрації Наталя Чехута, голова районної ради Володимир Прокопенко, заступник голови обласної організації Профспілки працівників державних установ України Тетяна Дехтярьова, директор навчально-наукового інституту фізичного виховання та спорту Національного університету ім. Т. Шевченка Юрій Полулященко. 
Після динамічної змагальної боротьби найкращими в загальнокомандному заліку стали члени кремінської команди, друге місце у старобільчан, спортсмени Міловського району посіли почесне третє місце.
Команда тенісистів району виборола перше місце у загальнокомандному заліку, а команди з шахів і волейболу – друге. Також наша команда здобула перемогу у змаганнях з туристичної естафети, які проводились в рамках спартакіади вперше.
В особистому заліку переможницею Луганської області у змаганнях з настольного тенісу стала кремінянка Оксана Лосєва. Також вона виброла друге місце у змаганнях з шахів.
Людмила Нечитайло виборола срібло із шашок, а Юрій Тютюник – бронзу у настільному тенісі. 
Спортсмени, які посіли призові міста у загальнокомандному і особистому заліках, були нагороджені кубками, медалями, грамотами управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації.
Вітаємо Кремінська команду у складі: Наталі Чехути, Володимира Прокопенка, Бориса Руденка, Олени Крутько, Віктора Зозулі, Дем’яна Гнилицького, Юрія Тютюнника, Павла Божка, Артьома Зьоми, Оксани Лосєвої, Людмили Нечитайло, Віталія Возняка, Олександра Карташова, Костянтина Кудрі, Олександра Мацегори, Євгенія Пономарьова, Руслана Наконечного, Марини Семиволос та Олени Крестененко.