Прес-центр29 жовтня 2018, 13:10

У Кремінній вітали дорожників.

В переддень відзначення Дня автомобіліста та дорожника керівники району привітали працівників двох підприємств - Кремінського агрошляхбуду та філії «Кремінський райавтодор». 
А, оскільки агрошляхбудівці цього року святкують 50 – ти річчя створення підприємства, то професійне свято для них відбулось у більш широкому форматі. 
Так, 27 жовтня у районному будинку культури пройшли урочистості, які відкрив директор підприємства В’ячеслав Завідний. Працівникам дорожньої служби, водіям, інженерно-технічним працівникам, працівникам бухгалтерської служби, асфальтобетонного заводу були вручені грамоти. Також відзнаки отримали працівники, які пропрацювали на виробництві понад 25 років. 
Всю історію підприємства створювало не одно покоління дорожників, кожне з них вносило свій вагомий внесок у спільну справу. 
Серед присутніх почесних гостей на святі були голова Кремінської районної державної адміністрації Наталя Чехута та голова Кремінської районної ради Володимир Прокопенко, які висловили слова вдячності за відповідальне ставлення до праці керівнику підприємства «Кремінський агрошляхбуд» та усім його працівникам.
Аматорські колективи районного будинку культури привітали дорожників концертною програмою.