Прес-центр12 березня 2020, 14:03

У Кремінському районі введено карантин з метою недопущення поширення коронавірусу COVID -19

У Кремінському районі введено карантин з метою недопущення поширення коронавірусу  COVID -19.

Так, відповідно до наказу по відділу освіти Кремінської райдержадміністрації, у закладах дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти призупинено навчальний  процес з 13.03.2020р. по  03.04.2020р.(орієнтовно).

На цей час заборонено відвідування здобувачами закладів освіти та проведення всіх масових заходів.

Керівникам закладів освіти району доручено розробити заходи щодо забезпечення проведення занять за допомогою дистанційних технологій та щодо відпрацювання занять відповідно до навчальних планів після нормалізації епідемічної ситуації. Крім того, їм необхідно розробити заходи щодо часткового переведення працівників на роботу в дистанційному режимі та на виконання інших видів робіт і забезпечити виконання профілактичних заходів щодо попередження масового розповсюдження ГРВІ, дотримання санітарно-протиепідемічного режиму у закладах загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти.

Оплата  праці педагогічним  працівникам та  обслуговуючому  персоналу буде проводитись згідно чинного законодавства (ст. 113 КЗпП України) та  колективного  договору.

Навчання призупинено також у школах естетичного виховання. Масові заходи і  гуртківські заняття  не будуть проводитись і в закладах культури і спорту.