Прес-центр25 травня 2018, 15:05

У навчальних закладах району пройшли урочисті святкові заходи у зв’язку із завершенням навчального року

У навчальних закладах району пройшли урочисті святкові заходи у зв’язку із завершенням навчального року.

У закладах загальної середньої освіти Кремінщини завершився черговий навчальний рік. У зв’язку із цим сьогодні, 25 травня, у школах району відбулися урочисті заходи, в яких окрім учнів та педагогічних колективів  взяли участь батьки дітей, громадськість, посадовці органів виконавчої влади та місцевого самоврядування,

Завершення навчального року – це завжди підбиття підсумків. 2017-2018 навчальний рік став щедрим на перемоги для Кремінщини, зокрема, йдеться про переможців обласного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад, переможців дослідницьких конкурсів Малої академії наук та багатьох спортивних змагань. 255 учнів Кремінського району показали відмінні знання з усіх навчальних дисциплін і нагороджені Похвальними листами. Переможці  обласного проекту «Уроки української мови» -  учні 6 – а класу Кремінської ЗОШ № 2 отримали від представника телерадіокомпанії UA Донбас путівку на відпочинок до дитячого табору «Крилатий» Херсонської області Скадовського району.

Учнів 1- 8, 10-х класів  вже чекає тепле сонячне літо, веселі канікули і корисний відпочинок. А у випускників 9 –х класів попереду шкільні іспити у формі ДПА, 11-х класів  - у формі ЗНО, результати якого будуть зараховуватись як вступні іспити до закладів вищої освіти.

Бажаємо всім випускникам якнайкраще показати свої знання і гідно зробити перший крок у доросле життя!