Прес-центр11 жовтня 2018, 13:10

У районі реалізується два комплексних проекти у сфері надання медичних послуг.

З метою надання якісних медичних послуг населенню Кремінського району - як на первинному, так і на вторинному рівні - розпочата активна фаза реалізації комплексних проектів «Покращення медичного обслуговування Кремінської районної територіальної громади шляхом відновлення та розбудови інфраструктури з надання якісних і доступних медичних послуг» та «Покращення умов надання первинної медичної допомоги мешканцям Кремінського району». 
Реалізацію даних проектів планується провести протягом 2018-2019 років. Використовуючи систему ПРОЗОРО, було відібрано підрядні організації для їх виконання та укладено відповідні договори. На поточний рік на їх реалізацію передбачено 19121,89 тис. грн., у т.ч. 17209,7 тис. грн. - кошти Державного фонду регіонального розвитку, 1912,19 тис. грн. - співфінансування з місцевого бюджету. 
В рамках даних проектів планується провести капітальний ремонт будівлі поліклініки, Кремінської міської та Новоастрахансьої сільської лікарської амбулаторії загальної практики - сімейної медицини, провести будівництво огорожі медичного центру (вул. Побєди, 1а в м. Кремінна).