Прес-центр30 серпня 2019, 16:08

У районі урочисто відзначили День підприємця.

Щорічно в першу неділю вересня в Україні відзначається День підприємця. Свято встановлено відповідним указом Президента, щоб відзначити важливу роль, яку відіграє цей сектор економіки у формуванні нового економічного ладу, розвитку громадянського суспільства.
Напередодні свята в райдержадміністрації пройшла зустріч з представниками місцевого бізнесу.

В. о. голови райдержадміністрації Володимир Позняк та заступник голови районної ради Борис Руденко кращим вручили грамоти - за особистий вагомий внесок у розвиток малого підприємництва в районі та активну громадянську позицію.
Зокрема, цьогоріч були відзначені Геннадій Вакула, Юрій Пасько, Лілія Цюрюпа, Юлія Шагієва, Олександр Ювченко, Галина Лукаш. Серед сільгоспвиробників це - Юрій Обод, Марина Плаксіна. Також відзнаки отримали керівники підприємств - директор приватного підприємства «УКР-МОНОЛІТБУД» Євген Крестененко, директор приватного підприємства «Виробничо-комерційна фірма «ЗРОСТАННЯ» Андрій Кріулькін. 
Загалом усі представники бізнесу заслуговують окремої уваги та відзначення за їх нелегку працю, яка потребує постійного вдосконалення, самовідданості та наполегливості.
«У день вашого професійного свята прийміть найщиріші вітання та побажання успіхів у обраній вами сфері діяльності, яка так чи інакше позитивно впливає на розбудову економіки району. Нехай удача завжди посміхається вам, а партнери ніколи не підводять. Бажаю вам завжди знаходитись у потоці рівномірного і, головне, поступового зростання обсягів виробництва та реалізації товарів та послуг, а також постійного збільшення надходжень та прибутків!» - підкреслив у своєму виступі Володимир Позняк.
До привітань приєднались міський голова Юрій Прокопенко, начальник Кремінської державної податкової інспекції Рубіжанського управління Головного управління Державної фіскальної служби у Луганській області Наталія Демків та директор районного центру зайнятості Ліна Перепелиця.
На зміну офіціозу прийшли творчі вітання – їх присутнім подарували аматори районного будинку культури.