Прес-центр14 червня 2018, 13:06

У районному центрі зайнятості проведений семінар: «Запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми, експлуатації дитячої праці».

Серед найголовніших порушень прав людини в сучасному світі є злочин, який має багато назв – «контрабанда людьми» «життя на продаж», «торгівля людьми». В усіх областях України наразі проводиться інформаційна кампанія з питань протидії торгівлі людьми, до якої долучилися представники управління соціального захисту населення Кремінської райдержадміністрації та районний центр зайнятості.
14 червня в районному центрі зайнятості проведений семінар для безробітних осіб на тему: «Запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми, експлуатації дитячої праці», в якому взяли участь 15 осіб, в тому числі ВПО.
Розширення правової обізнаності безробітних з метою недопущення потрапляння в рабство, зокрема, трудове, вербування, перевезення, одержання людей шляхом погрози силою, шахрайства – ось ті основні питання, які розглядались на даному заході.
Важливо усвідомити раз і назавжди: вербування людини, обіцянки їй хорошої роботи, якихось перспектив, високих заробітків за кордоном, закінчується, як правило, обмеженням її свободи.