Прес-центр20 березня 2018, 15:03

У Сєвєродонецьку відбудеться науковий дитячий Хакатон "Як діти можуть впливати на розвиток науки та бізнесу в Україні".

Захід дасть змогу юним науковцям представити свої ідеї та пропозиції, а представникам місцевого бізнесу та науки, поділитись з дітьми досвідом, корисними порадами та разом попрацювати над проектами корисними для області, створити наукові платформи для подальшої співпраці і спілкування активної молоді!

Проект Генерація UA в рамках програми «Сприяння розвитку міжсекторного партнерства в цілях захисту інтересів дітей: долучення ВПО до активних учасників процесу», що реалізовується за ініціативи Дитячого Фонду Німеччина Kinderhilfswerk ChildFund Deutschland та Жовто-Блакитні Крила/Yellow-Blue Wings, за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини Bundesministerium für wirtschaftliche Zusammenarbeit und Entwicklung (BMZ)

Запрошуються до участі учні 5-11 класів із Луганської області. Для цього Вам необхідно заповнити реєстраційну форму: goo.gl/PzMXsE до 1 квітня включно. Та підготувати Ваш виступ або презентацію.

Науковий Хакатон пройде 20 квітня у м. Сєвєродонецьк. Слухачами можуть стати усі бажаючі, а учасники матимуть змогу поділитись ідеями, отримати за це призи, поспілкуватись між собою, взяти участь у креативних майстер-класах і звісно ж сформувати наукову платформу молоді для подальшої співпраці.

Детальніше про захід на https://www.facebook.com/generationua  та https://www.facebook.com/YellowBlueWings/?fref=mentions