Прес-центр21 липня 2017, 13:07

У «Владарі» тривають жнива.

У «Владарі»  тривають жнива.

Приватне підприємство «Владар» має в обробітку понад 4,2 тис. га землі. Господарство у складі 50 працівників обробляє землі на територіях  Булгаківської, Михайлівської та Новоастраханської сільських рад, має сучасний машинно-тракторний  парк, постійно впроваджує новітні технології в виробництві зернових та технічних культур.

21 липня керівники району відвідали  «Владар», де поспілкувались із керівником ПП Олександром Удовиченком, ознайомились із ходом збиральних робіт та матеріально – технічною базою підприємства.

Голова райдержадміністрації Наталя Чехута подякувала хліборобам за їх особистий внесок у забезпечення продовольчої безпеки  країни та вручила Грамоти райдержадміністрації та районної ради машиністу Євгену Паршинкову, трактористу Володимиру Бездолі та  комбайнеру Геннадію Бездолі – за високі показники у роботі.  

Площа збирання ранніх зернових та зернобобових  культур в поточному році  по господарству складає  2263 га.  Станом на липня «Владар» намолотив  7347 т зерна  на площі 1496 га при  середній    врожайності 49,1 ц/га, в тому числі, озимої пшениці намолочено 7000 т  на   площі 1400 га при середній врожайності 50 ц/га.