Прес-центр31 травня 2019, 12:05

У закладах освіти Кремінщини пролунав останній дзвоник.

31 травня у закладах освіти Кремінського району пролунав останній дзвоник для 3048 школярів, серед яких 107 – це випускники 11-х класів. 
Прощання зі школою – це особливе свято для учнів, на яке приходять раніше, щоб почути в коридорах свій останній, шкільний дзвоник. У цей день прийнято бути ошатно одягненими. Слід відзначити, що поступово відходить у минуле традиція випускників одягати шкільну форму радянського зразка. 31 травня більшість старшокласників прийшли у вишуканих вишиванках. Також цього року школи району відмовилися від традиційних урочистих лінійок. У більшості закладів освіти Останній дзвоник - це яскраве і веселе свято для учнів, батьків і громади! 
2018-2019 навчальний рік був особливим і непростим, в усіх розуміннях цього слова, бо почався із впровадження в дію Концепції «Нова Українська школа». 326 першачків прийшли у вересні в абсолютно нове освітнє середовище, з новими підходами до навчання. Заклади освіти району стали учасниками експерименту технології використання електронного освітнього ігрового ресурсу «Multimind» у початковій школі. Протягом року учні Кремінщини брали участь у Всеукраїнських та міжнародних конкурсах, спортивних змаганнях різного рівня, предметних олімпіадах, були учасниками Малої академії наук. 
Цей навчальний рік був багатий на перемоги! Проте, все, що закінчується, дає початок новому: новим подіям, знанням і перемогам!
Серед гостей на святі Останнього дзвоника були й представники органів влади та місцевого самоврядування. Так, голова Кремінської РДА Наталя Чехута розділила із шкільною спільнотою ЗОШ № 2 останні миттєвості вже минулого, 2018 – 2019 навчального року.