Прес-центр28 червня 2017, 08:06

Урочисте зібрання та святковий концерт пройшли з нагоди відзначення Дня Конституції України

Напередодні відзначення 21-ої річниці Конституції України 27 червня в районі пройшли урочисте зібрання та святковий концерт, в яких взяли участь представники організацій та установ міста, освітянська та творча інтелігенція, громадськість.

            З нагоди свята присутніх привітали голова райдержадміністрації Наталя Чехута та голова районної ради Володимир Прокопенко.

            «Від кожного з нас залежить наше майбутнє, тільки разом ми створимо європейську державу, де кожен громадянин України буде  користуватись всіма правами і свободами і при цьому належним чином виконуватиме свої обов'язки – перед собою, перед людьми, перед державою», - зазначила у своїй доповіді Наталя Чехута.

            В ході урочистостей Тамара Уманська, Надія Азарова, Любов Шеремет, Світлана Гаркавець, Світлана Волкова, Михайло Шаповалов, Світлана Бубунець, Ольга Бахмет, Наталя Демків, Вікторія Смага, Роман Корнієнко, Олександр Погорєлов, Сергій Акімов, Наталя Супрун, Віра Парасотка  були відзначені персональними грамотами  райдержадміністрації та районної ради за особистий внесок в розвиток різних сфер діяльності. 

            По завершенню заходу присутні поклали квіти до барельєфу Тараса Григоровича Шевченка.