Прес-центр19 липня 2018, 09:07

«Усе краще дітям!» - у Кремінній працює християнський дитячий табір.

«Усе краще дітям!» - у Кремінній  працює християнський дитячий табір.

Липень  став для нашого районного центру достатньої  насиченим в плані проведення масових заходів. Зокрема, на початку місяця команда християнської молоді міста Бахмут організувала на центральній площі Кремінної безкоштовні атракціони, які міг відвідати кожен бажаючий. Найбільшою популярністю у дітей користувались батути, гіроборт, постріли з лука. Наприкінці акції діти та їх батьки мали можливість послухати урок християнської моралі і отримати призи.

А з 15 по 20 липня    у центрі міста організувався літній дитячий табір для дітей ВПО, з багатодітних та малозабезпечених родин, та і взагалі – для всіх, хто виявив цікавість.

З дітьми проводяться пізнавальні біблейські уроки, спортивні ігри та інше. Наразі близько тридцяти дітей побувати у таборі  та відчули його  затишну атмосферу.   Змістовне дитяче дозвілля  підготувала і реалізувала команда молодих волонтерів християнського проекту «Обери життя».

Згадані акції стали можливими у нашому місті завдяки місцевій релігійній громаді Церкви  євангельських християн – баптистів «Спасіння», якій належить ідея проведення та організація заходу.

Сприяння в реалізації доброї справи надали Кремінський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді, а також районна державна адміністрація.