Прес-центр9 вересня 2020, 10:09

Увага! Офіційне повідомлення

Увага! Офіційне повідомлення.

Відповідно до частин 3, 4 статті 8 Закону України «Про Державний реєстр виборців» внутрішньо переміщені особи, виборці, які не мають зареєстрованого місця проживання та виборці, які фактично проживають не за зареєстрованим місцем проживання можуть проголосувати на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року. Для реалізації своїх виборчих прав до 10 вересня 2020 року включно вони можуть звернутись із заявою до відділу ведення Державного реєстру виборців.

Протягом двох останніх днів до відділу  ведення Державного реєстру виборців Кремінської райдержадміністрації звернулись близько двохсот осіб із відповідними заявами.

Разом із тим необхідно зауважити, що 8 вересня п. р. правоохоронними органами виявлено два факти перевезення громадян з міст області до м. Кремінна з метою їх реєстрації до реєстру виборців. Дані факти внесені до ЄРДР та відкриті кримінальні провадження за ст. 158 КК України «Надання неправдивих відомостей до органу ведення Державного реєстру виборців або фальсифікація виборчих документів, документів референдуму, підсумків голосування або відомостей Державного реєстру виборців».

Наразі відділ ведення Державного реєстру виборців Кремінської РДА продовжує працювати у штатному режимі.