Прес-центр2 червня 2017, 11:06

В Арт - каравані дружби візьмуть участь дві учениці Кремінської районної художньої школи.

Наприкінці грудня проходив Всеукраїнський конкурс живописної композиції на тему «Україна очима дітей АТО», організований Всеукраїнською громадською молодіжною організацією Молодіжний рух «Здорова Україна». Конкурс проводився серед учнів художніх шкіл та художніх відділень шкіл мистецтв Луганської області.
Для участі у конкурсі Кремінська районна дитяча художня школа відправила 20 робіт. За результатами роботи журі чотири юні художниці Кремінщини взяли участь у Арт-каравані дружби до міст Тернопіль та Львів у березні 2017 року.
А з 1 по 9 червня Молодіжний рух «Здорова Україна» організовує поїздку дітей до міста Чернівці. У Арт-каравані дружби візьмуть участь Маргарита Жиріль та Вікторія Кодак, учениці 5 класу Кремінської районної дитячої художньої школи, викладач Олена Драголюбова. В організації поїздки кремінських дітей до міста Чернівці допомагає благодійний фонд «Кремінщина».
Арт-караван дружби, який складатиметься з 18 юних художників Луганської області з міста Лисичанськ, Сєвєродонецька, Рубіжне, Кремінної, Щастя та смт. Привілля відвідає міста Київ та Чірнівці. Також діти стануть учасниками міжнародного телесеріалу «Світ очима дітей». Проект буде висвітлюватися телеканалами «Перший Національний», «ЕКО-ТВ», «112», 5 - й канал.
Сама виставка робіт проекту буде експонуватися в 50 країнах Європи і в Україні.