Прес-центр28 грудня 2017, 16:12

В грудні цього року будинком дитячої творчості проведений районний етап Всеукраїнського конкурсу-виставки «Новорічна композиція».

У Конкурсі взяли участь 19 загальноосвітніх закладів району та будинок дитячої творчості. Загалом діти підготували 204 роботи за 7 номінаціями: “Стилізована ялинка”, “Новорічний букет”, “Новорічна композиція”, “Сюжетна композиція”, “Новорічна картина чи колаж”, “Новорічний подарунок”. 
Як відзначають організатори конкурсу – виставки, надані роботи представляють собою феєрію дитячої фантазії, різноманітних технік виконання, цікавих композиційних рішень. У майстерно виконаних роботах учасників Конкурсу можна було побачити сніговиків, зимові пейзажі, іграшки-саморобки, новорічні ялинки, букети, вінки з природних матеріалів, макаронних виробів, цукерок тощо. 
Роботи, які посіли перші місця в номінаціях, братимуть участь у обласному етапі Конкурсу. 
Велика кількість робіт виконана на високому рівні, тому такі роботи стануть гарним благодійним подарунком. Вони вже передані до Кремінського районного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів, воїнам АТО, до Кремінського відділу Національної поліції та обласним інтернатам. 
 Участь у таких творчих заходах має, безумовно, виховне та розвиваюче значення. Це дуже важливо для дітей та педагогів, адже формування відчуття гармонії, сприйняття та творення краси – це маленькі кроки сходження до духовної особистості – майбутнього України.