Прес-центр26 липня 2018, 09:07

В ході чергового засідання штабу з підготовки до опалювального сезону проаналізовано виконання планових показників

В ході чергового засідання штабу з підготовки до опалювального сезону проаналізовано виконання планових показників.

25 липня перший заступник голови РДА Володимир Позняк провів чергове  засідання районного оперативного штабу з підготовки житлово-комунального господарства та об’єктів соціального призначення району до сталої роботи в опалювальному сезоні 2018-2019 років.

Члени штабу вкотре розглянули  виконання планових показників. Так, було зазначено, що стан підготовки об’єктів водопровідно-каналізаційного господарства до роботи в осінньо-зимовий період виконано на 69 %, об’єктів теплопостачання – на 62 %, житлового фонду на 49 %, дорожньо-мостового господарства – на 52 %.

Також розглянуто ситуацію, пов’язану із низьким рівнем розрахунків населення за  комунальні послуги, які були надані  підприємствами  «Креміннатеплокомуненерго» та ТОВ «АНВІРА-ТЕКС». З метою поліпшення показника рівня оплати громадянами  за спожиті житлово-комунальні послуги, керівникам підприємств рекомендовано активізувати претензійно-позовну роботу з населенням у частині погашення заборгованості, проводити роз’яснювальну роботу щодо необхідності своєчасної та повної оплати, оформлення субсидій на оплату  житлово-комунальних послуг.