Прес-центр30 липня 2020, 09:07

В рамках робочої поїздки на Луганщину голова Верховної Ради Дмитро Разумков відвідав Кремінський район

В рамках робочої поїздки на Луганщину голова Верховної Ради Дмитро Разумков відвідав  Кремінський район.

Перебуваючи в області,  голова парламенту разом із головою комітету ВР з питань освіти і науки Сергієм Бабаком, генерал-лейтенантом, командувачем ООС Володимиром Кравченком, головою Луганської ОДА Сергієм Гайдаєм, а також керівниками Кремінського району побували у Кудряшівській школі та ЛОФЦ «Олімп».

У Кудряшівській ЗОШ, де наразі навчається близько 80 учнів,  є комп`ютерний клас, актова зала з сучасним обладнанням та ремонтом, музей Козацтва, їдальня, бібліотека. На території школи є спортивний майданчик з тренажерами. 25 років у закладі існує дитяча організація «Паланка імені Богдана Хмельницького», розроблена власна система учнівського самоврядування. У  2017 році кудряшівці отримали диплом  VIII Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти» за створення сучасної якісної системи національної освіти. Учителі та учні школи є активними учасниками наукових конференцій різного рівня та інше.

Наприкінці ознайомчого  візиту із сільським закладом освіти Дмитро Разумков  висловив особисте враження: «Мені дуже сподобалась  школа, я думаю, що після розгляду на парламентському комітеті Верховної ради відповідного  звернення (щодо ремонту даху будівлі) ми зможемо виділити кошти на покращення матеріальної бази Кудряшівської загальноосвітньої школи».

Також голова Верховної Ради оглянув Луганський обласний фізкультурний центр «Олімп», де тривають роботи із будівництва залу спортивної гімнастики. Для посадовців було проведено коротку ознайомчу екскурсію про стан розвитку інфраструктури спортивної бази та проінформовано щодо подальших перспектив розвитку.