Прес-центр2 серпня 2019, 14:08

В райдержадміністрації обговорили підготовку до відзначення Дня Державного Прапора та 28 – ї річниці незалежності України

В райдержадміністрації обговорили підготовку до відзначення Дня Державного Прапора  та 28 – ї річниці незалежності України.

2 серпня в. о. голови Кремінської РДА Володимир Позняк провів нараду із запрошенням голови районної ради та керівників структурних підрозділів районної адміністрації.

На нараді йшлось про підготовку до відзначення державних свят – Дня Державного Прапора та 28 – річниці незалежності нашої держави. Планується, що зранку 23 серпня в сквері по вулиці Шевченка пройде урочиста церемонія підняття Державного Прапора. Як і декілька останніх років,  по її завершенню вулицями міста проїдуть учасники патріотичного  автопробігу.

24 серпня святкові районні заходи розпочнуться з 17 – ї години на площі Красній дитячою програмою. Тут же будуть представлені виставки робіт місцевих майстрів, працюватимуть торгівельні локації. Започаткована у минулому році Вишиванкова хода знову планує пройти центральними вулицями Кремінної. По закінченню офіційної частини урочистостей на жителів і гостей Кремінщини чекає концертно – розважальна програма і дискотека.

Більш детальну інформацію про заплановані заходи буде проанонсовано дещо пізніше.