Прес-центр1 червня 2020, 10:06

В райдержадміністрації поновлено проведення апаратних нарад

В райдержадміністрації поновлено проведення апаратних нарад.
Згідно регламенту роботи Кремінської райдержадміністрації, поновлено проведення традиційної тижневої наради голови РДА з першим заступником, керівником апарату та керівниками стуктурних підрозділів.
1 червня в ході апаратної наради під керівництвом голови РДА Олега Клименчукова були розглянуті поточні питання у різних сферах життєдіяльності району.
Зокрема, були обговорені результати діяльності районних державних адміністрацій Луганської області за І квартал 2020 року. Оцінка здійснювалась обласною державною адміністрацією за наступними показниками: економіка і фінанси, охорона здоров’я, освіта, соціальний захист та культура, екологія та енергетика, інфраструктура та будівництво, громада та розвиток територій, виконавська дисципліна. Кремінська РДА в загальному рейтингу посіла IV місце.
Олег Клименчуков надав доручення структурним підрозділам проаналізувати «свої» рейтингові місця за кожними конкретним напрямком, в разі необхідності – дослідити методику виведення балів.
Особисто для себе керівник району визначив пріоритети на поточний тиждень – вжиття заходів по ліквідації заборгованості по заробітній платі на комунальних підприємствах, деякі питання освіти, зокрема, відкриття дитячих садочків та своєчасність отримання документів про базову средню освіту.
Було зазначено, що у відкритому режимі почали працювати управління соціального захисту населення, управління Пенсійного фонду. Тому для з’ясування проблемних питань громадяни відтепер можуть звернутись безпосередньо до спеціалістів.
Окремо голова РДА привернув увагу управлінців на необхідність оперативного надання інформації про свою роботу, здобутки для розміщення на Інтернет – ресурсах райдержадмінстрації.