Прес-центр22 травня 2018, 11:05

В райдержадміністрації пройшло засідання координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання.

На засіданні, яка провела заступник голови РДА Лариса Махура, підведені підсумки районного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») серед команд закладів освіти Кремінського району, а також йшлось про організаційні підготовчі заходи для участі кремінської команди в обласному етапі «Джури». 
Далі члени ради обговорили спільну роботу у сфері національно-патріотичного виховання, яка спільно проводиться структурними підрозділами РДА: відділом освіти, відділом культури, секторами молоді та спорту і інформаційно-аналітичної роботи апарату РДА. 
Зокрема, було відзначено, що з метою розвитку вищезазначеної сфери в районі були проведені різноманітні за спрямуванням заходи. Серед них - участь Кремінщини у проекті «Змінимо країну разом!», проведення «Джури», «Козацького гарту», участь у мовних та комунікаційних конкурсах та проектах різного рівня, відзначення Дня вишиванки, Дня Європи та багато іншого. 
 Всі пропозиції, що надійшли в ході обговорення, взяті до уваги задля удосконалення роботи з національно-патріотичного виховання в Кремінському районі на ІІ півріччя 2018 року.