Прес-центр22 березня 2019, 13:03

В районі проводяться профілактичні рейди “Діти вулиці” та “Вокзал”.

З метою соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, профілактики правопорушень серед неповнолітніх, запобігання дитячій бездоглядності і безпритульності, в районі певний час проводяться профілактичні рейди “Діти вулиці” та “Вокзал”. 
Так, 20 березня спеціалістами служби у справах дітей Кремінської райдержадміністрації спільно з представниками ювенальної превенції Кремінського відділу поліції та фахівцями із соціальної роботи Кремінського районного центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді, відвідані чотири сім’ї, які опинились в складних життєвих обставинах. 
В одній із родин ситуація виявилась такою, що потребує втручання. Мама з двома неповнолітніми дітьми приїхала до району на постійне місце проживання з Київської області. Жінку попереджено про адміністративну відповідальність за неналежне виконання своїх батьківських обов’язків та зобов’язано створити належні умови для проживання її малолітніх дітей. 
Такі заходи будуть проводитись і надалі, оскільки мають на меті забезпечення прав дітей, запобігання дитячій безпритульності.