Прес-центр12 липня 2017, 11:07

В районі пройдуть заняття по мінній безпеці.

Цим питанням будуть опікуватись представники міжнародної неурядової організації з гуманітарного розмінування «The Halo Trust», яка співпрацює з Міністерством оборони України. 
12 липня представник організації «The Halo Trust» Ася Болотова, а також офіцери Об’єднаного центру цивільно – військового співробітництва ЗСУ зустрілись із головою Кремінської районної державної адміністрації Наталею Чехутою. В ході спілкування обговорили можливості проведення у районі спеціальних навчальних презентацій з метою поширення обізнаності, у першу чергу, дорослого населення, щодо наземних мін, вибухонебезпечних залишків війни. 
Очікується, що у підсумку проведення навчань, громадяни отримають навички як розпізнати небезпечну територію, читати попереджувальні знаки, що робити в разі виявлення небезпечної знахідки і якими можуть бути фізичні та психологічні наслідки неправильного поводження з вибухонебезпечними предметами.
Після зустрічі в адміністрації фахівці з міної безпеки та офіцери Центру направились до Кремінського дитячого табору "Мрія", де і проведуть сьогодні перше на території району заняття.