Прес-центр11 cічня 2019, 15:01

В районі пройшли зональні змагання з баскетболу серед збірних команд загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІІ ступенів.

За право виступу у Кубку району, який відбудеться у березні нинішнього року, змагались 11 команд юнаків та 8 команд дівчат. 
До чільних квартетів, які продовжать боротьбу за кубок району, увійшли команди юнаків ЗОШ№4, школи-гімназії, Варварівської та Новомикільської шкіл. Серед дівчат – ЗОШ№2, ЗОШ№4, Варварівської та Новомикільської шкіл.
Під час зимових канікул відділом освіти спільно з сектором молоді та спорту були проведені районні змагання з баскетболу 3х3. У змаганнях взяли участь 12 команд. Серед юнаків старшої вікової групи (2001 р.н та молодше) переможцями стали учні школи-гімназії Альберт Савченко, Дмитро Федорук та Владислав Новіков (директор Є.І. Кукуяшна, вчитель фізкультури К.Ю. Марьясова). Серед дівчат у цій віковій групі переможцем стала команда ЗОШ№2 (директор М.М. Новицький, вчитель фізкультури В.Г. Бобровський) у складі Єлізавети Стрельникової, Регіни Струченко, Катерини Серебрової та Вікторії Рикової.
Серед дівчат та юнаків 2004 р.н та молодше з золотим дублем фінішувала команда ЗОШ №2. У переможних складах команд грали Артем Назарько, Владислав Шаповал, Данило Коротенко, Микита Кіяшко, Вікторія Рикова, Катерина Сереброва, Софія Резнікова та Ганна Крутікова. 
Вітаємо з перемогою та бажаємо підтвердження майстерності на обласних змаганнях та змаганнях серед молоді, які заплановано на середину лютого.
За підсумками виступів юнаків та дівчат у двох вікових групах переможницею стала команда ЗОШ№2.
Від усіх учасників змагань висловлюємо вдячність керівництву та працівникам КУ ЛОФЦ «Олімп» за сприяння у проведенні змагань та надання спортивної зали для активного відпочинку школярів.

За інформацією сектору молоді та спорту райдержадміністрації