Прес-центр23 жовтня 2018, 11:10

В районі пройшов відкритий рейтинговий турнір з настільного тенісу серед ветеранів.

Кремінщину, як осередок спортивної та фізкультурної роботи, знають далеко за межами області. А запорукою цього є фанатично віддані своїй праці тренери та ентузіасти спорту. Саме завдяки таким непересічним особистостям і лідерам тримається та розвивається спорт на Кремінщині. Відновлення змагань та тренувань з настільного тенісу у районі взяв на свої плечі вчитель фізкультури Олександр Гайдаш, який, вийшовши на пенсію, всі свої мрії та бажання втілив у життя. За сприяння керівників підприємств, установ та організацій району, Луганського обласного фізкультурного центру «Олімп» він закупив сучасні столи для тенісу та вже протягом майже десяти років організовує та проводить відкриті регіональні особисті та командні змагання «Кремінська ліга». 
Минулими вихідними у «Олімпі» пройшов відкритий рейтинговий турнір з настільного тенісу серед ветеранів. Всі учасники були розподілені за віковими групами і виборювали чемпіонство. Адже у змаганнях брали участь представники з Донецької, Харківської, Луганської областей та м. Києва.
Привітати учасників змагань прийшли голова райдержадміністрації Наталя Чехута, голова районної ради Володимир Прокопенко та Кремінський міський голова Юрій Прокопенко. 
Під час урочистого відкриття змагань керівники району нагородили грамотою райдержадміністрації та районної ради Олександра Гайдаша - за вагомий особистий внесок у розвиток настільного тенісу у районі та подарували іменну футболку.
Під час змагань обраховувався особистий рейтинг всіх учасників для Федерації настільного тенісу України. Кремінський район представляли Оксана Лосєва, Олександр Лосєв, Микола Чорнобай, Олександр Гайдаш, Віталій Курдицький. Всі вони стали призерами цих змагань.
Вітаємо кремінських майстрів малої ракетки!
Змагання були організовані та проведені за ініціативи Федерації настільного тенісу Кремінського району, за підтримки народного депутата України Віталія Курила, Кремінської райдержадміністрації, районної ради, Кремінського міського голови, благодійного фонду «Кремінщина», спонсорів та меценатів міста, керівників підприємств та організацій району та за сприяння управління молоді та спорту Луганської обласної державної адміністрації.