Прес-центр14 червня 2019, 13:06

В районі відзначили День медичного працівника.

Щороку третьої червневої неділі ми вшановуємо людей важливої і відповідальної професії – медичних працівників, яким ми від народження і до останнього подиху довіряємо найдорожче: своє здоров’я і життя.
Попри труднощі та особисті негаразди, медики рятують людські життя, лікують, проводять профілактичну роботу, залишаються вірними своєму професійному обов’язку. Ці люди гідні нашої вдячності за самовіддану працю та врятовані життя.
Урочистості до Дня медичного працівника в районі відбулись 14 червня в районному будинку культури. На свято завітали представники влади – голова райдержадміністрації Наталя Чехута та заступник голови районної ради Борис Руденко, працівники медичної галузі, ветерани медичної праці, громадськість.
Вітаючи медичних працівників, Наталя Чехута зауважила, що за останні роки значно зміцнилась матеріально-технічна база закладів охорони здоров’я району, постійно підвищується професійний рівень працівників галузі. Вона запевнила присутніх, що кроки задля покращення медичної галузі району будуть робитись і надалі й побажала усім медикам міцного здоров’я, спокою і достатку та подальших професійних здобутків.
За високий рівень професіоналізму кращі медичні працівники закладів охорони здоров'я були відзначені почесними грамотами і подяками райдержадміністрації та районної ради. Відзначені були і медики - ветерани.
Продовжили вітання міський голова Юрій Прокопенко, головний лікар районної лікарні Лариса Кульбач та головний лікар первинної медичної допомоги Володимир Андрійчук.
Урочистості завершилися святковим концертом аматорів районного будинку культури.