Прес-центр12 травня 2017, 11:05

В районній бібліотеці для дітей до Дня Європи проходила презентація книжкової виставки – експозиції «Європейське містечко».

З 10 по 14 травня в районній бібліотеці для дітей до Дня Європи проходила презентація книжкової виставки – експозиції «Європейське містечко». Співробітниками бібліотеки проводилась вікторина "Знай про Європу більше», яка закріпила знання дітей про країни Європейського Союзу. Захід відбувався в ігровій формі: складали пази карти Європи, шукали країни Європейського Союзу на карті та відповіді на запитання за допомогою книжкової виставки. А в інформаційно - ресурсному центрі віртуально подорожували країнами Європи. 
День Європи – це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях: свободи, демократії, поваги до прав людини, верховенства права, та враховує інтереси всіх учасників. Напередодні святкування Дня Європи в Україні, читачі центральної районної бібліотеки познайомилися з центром європейської інформації «Україна європейські перспективи».На виставці представлені книги про країни ЄС та Україну на шляху до Європейського співтовариства. Також бібліотекар познайомила користувачів з природою, історією, традиціями та пам’ятками європейських країн. Значна частина центру присвячена країнам Європи, її людям, звичаям, історії і культурі.