Прес-центр24 травня 2019, 15:05

В РДА пройшла нарада щодо відзначення Луганської області

Цього року День утворення Луганської області (1 червня) за участі делегацій з міст і районів Луганщини вирішено провести у м. Кремінна.
З цієї нагоди 24 травня відбулася робоча нарада у голови Кремінської районної державної адміністрації Наталі Чехути з начальником управління культури, національностей та релігій Луганської обласної державної адміністрації Аліною Адамчук, представниками Головного управління Національної поліції в Луганській області, Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Луганській області та керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації. 
Програмою щорічного відкритого обласного фестивалю «Луганщина – це Україна!» передбачено проведення наступних заходів, а саме: 
1. Культурно-мистецької акції «БарвиLand» (цільова аудиторія – діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти, які перебувають у складних життєвих обставинах, з кожної території області); 
2. Обласного фестивалю дитячої творчості «Моя мирна Луганщина» (за участю кращих дитячих творчих колективів, студій, об’єднань, талановитих та обдарованих дітей з кожної території області);
3. Обласної виставки майстрів декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Традиції, що єднають»; 
4. Гала-концерту «З вірою в майбутнє» за участю аматорських колективів міст та районів області. 
5. Концерту гурту «БеZМеЖ» Луганської обласної філармонії та концерту професійних артистів.

За інформацією відділу культури райдержадміністрації